Over Riello Service Center

Riello Service Center (RSC) is opgericht in 1993 met als doel het verlenen van service op de in België verkochte RIELLO-producten. Vooral voor de middelgrote en grote vermogens was daar grote behoefte aan. Tot op vandaag is RSC een vaste waarde op vlak van

 Riello Service Center (RSC) maakt zich sterk dat als er voor een warmtetechnisch probleem een oplossing kan gevonden worden, zij dit ook vinden.  

 

Advies:

Gespecialiseerd in middelgrote en grote vermogens reikt RSC oplossingen aan om bestaande ketels en of branders te vervangen door nieuwe toestellen die aan de huidige rendements- en milieueisen tegemoet komen. We adviseren u zowel op vlak van

-      brandstofkeuze (gas – stookolie), 

-      toestelkeuze (condenserend of standaard, klassieke ventilator of premixbrander), 

-      manier van installeren (alleenstaand of cascade, welk regelsysteem,…) 

 

Verkoop:

Riello Service Center (RSC) kan u elke RIELLO-brander of -ketel aanbieden. Een RIELLO-toestel is een technisch product wat betekent dat daar ook onderdelen voor beschikbaar zijn. RSC heeft zelf een ruime stock van onderdelen waaruit onmiddellijk kan geput worden zowel voor levering als ophaling. 

 

Inbedrijfstelling:

Nieuw geïnstalleerde RIELLO-toestellen dienen opgestart te worden teneinde aan alle wettelijke voorschriften te voldoen. Na opstart ontvangt u van Riello ServiceCenter (RSC) een opstartverslag voor uw dossier.

 

Herstelling:

Riello Service Center (RSC) herstelt alle RIELLO-toestellen die in een professionele omgeving geïnstalleerd zijn. Dankzij de uitgebreide stock onderdelen worden de meeste problemen snel en deskundig opgelost.

 

 

 

reference_1.jpg